ΓΟΒΕΣ - ΜΠΟΤΕΣ


Λατρεύουμε τα ψηλοτάκουνα πέδιλα ή γοβάκια ! Έχουμε μεγάλη συλλογή και μας αρέσει να κυκλοφορούμε κάνοντας όλα τα αντρικά βλέμματα να πέφτουν επάνω τους .

Μην νομίζεις ότι δεν έχουμε δεί τα πλάγια βλέμματά σου στο μετρό ή το  φούσκωμα στο παντελόνι σου όταν δήθεν τυχαία , κάνουμε dangling ή παίζουμε με τα δακτυλάκια μας πάνω κάτω !

Ξέρουμε τι συμβαίνει στο διεστραμμένο μυαλουδάκι σου και είναι στο χέρι σου να βρεθείς στα πόδια μας και να ανακαλύψεις τι έχουμε και εμείς στο δικό μας διεστραμμένο μυαλό .


                                       
Οι δερμάτινες μπότες , είναι αγαπημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας και εσύ θα έχεις την δυνατότητα , να τις περιποιηθείς με την γλώσσα σου !Πριν σου επιτρέψουμε να γευτείς τα πατουσάκια μας , θα πρέπει να έχεις γλείψει τις μπότες μας ,μέχρι να γυαλίσουν ! Με την γλώσσα και με πολυ επιμέλεια ! Αν δούμε σημεία που δεν γυάλισαν  , μάντεψε πιος θα φάει σκαμπηλάκια ... παντού ! 

Δείτε πως οι σκλάβοι μας περιποιούντα τις ψηλοτάκουνες γόβες μας στην προσωπική μας σελίδα στο clipsforsale.com/68845 πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο
 clips4sale.com/68845Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.