Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΑΣ VIDEO

TA ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΑΣ VIDEO... ΣΤΟ WWW.KMLADIES.GR


Καυλώνεις να βλέπεις τους σκλάβους μας να ξεφτιλίζονται στα πόδια μας, να γίνονται το χαλάκι μας, να τους φτύνουμε στα μούτρα και να δηλώνουν υποτακτικά ότι είναι τα πουτανάκια μας;

Λιώνεις από την καύλα να γίνεις το πουτανάκι μας, ο ξεφτιλισμένος σκλάβος που περιποιείται τα πόδια μας, γίνεται η καρέκλα μας και ικανοποιεί ό,τι γουστάρουμε γιατί είσαι το σκυλάκι μας...

ΚΑΥΛΩΝΕΙΣ; ΤΟΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΜΑΣ; ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ Ο ΣΚΛΑΒΟΣ ΜΑΣ;
ΔΕΣ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΑΣ VIDEO ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΣ HOME SITE

Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΟΙΚΙΑΚΑ!!

Καλοκαίρι,ζέστη,ανοιχτά παράθυρα,οπότε θέλει πιο συχνά το σπίτι καθάρισμα δουλάρα!!κ η απόλυτη καύλα για εμάς είναι να κάνεις τις δουλειές,ξεβράκωτη!!χαχα!!πώς αλλιώς θα τρως τις ξυλιές σου στα κωλομάγουλά σου κ να φτιαχνόμαστε από τον ήχο του γυμνού δέρματος???!!

Ξεκινάς με σκούπισμα...θέλουμε να δουλεύεις όλα τα μέλη του σώματός σου,αλλιώς δεν έχει ουσία για εμάς!!τ ακούς ρε μαλάκα?δεν θα μείνει ούτε χνούδι στο πάτωμα,αλλιώς ξέρεις τί σε περιμένει φαντάζομαι,εσύ όχι??ξύλο μέχρι να κοκκινίσουν τα κωλομέρια σου!!



μετά σφουγγάρισμα,έτσι κάνουν οι καλές νοικοκυρές!!ε πουτανάκι μας??κ για να μην χαλάς χρόνο πέρα δώθε με την σφουγγαρίστρα,στίψε κ ξανά στίψε,σου έχουμε κ την λύση!!τι έχεις αυτή τη μαλακία ανάμεσα από τα πόδια σου,να κάθεται?θα δουλέψει κ αυτή!!όπου πας εσύ,κοντά κ ο κουβάς!!δεμένος ο κουβάς στη μαλακία που έχεις,σ αυτό το ζαρωμένο τσουτσουνάκι που κουβαλάς!!



δε πιστεύω να κουράστηκες μωρή τσουλάρα ε?έχουμε κ το μπάνιο!!έτσι θα το αφήσουμε??να δω εκεί την νοικοκυροσύνη σου!!θα τρίψεις πλακάκια,μπανιέρες,νεροχύτες κ την τουαλέτα!!εκεί μπαίνουν λίγο τα δύσκολα,εκεί δεν θέλουμε με τα τα χέρια σου να καθαριστεί,αλλά σε συνδυασμό με το ''πουλάκι''!!πώς???
ΕΤΣΙ



Εκεί θα μείνεις μέχρι να γυαλίσει ο τόπος!!!βάλε τα δυνατά σου μωρή παραδουλεύτρω,δεν θέλουμε μισοδουλειές!!κ όσο πιο πολύ καυλώνει το ''μουνάκι'' σου τόσο πιο εύκολα θα γίνονται οι δουλειές!!θα υπάρχει αντίσταση!!κ μην ξεχαστείς κ τα κάνεις γρήγορα κ πάνω πάνω,πίσω σου θα είμαστε κ θα σε ελέγχουμε!!η κάθε σου κίνηση θα είναι μετρημένη κ ελεγχόμενη!!
κ όταν τελειώσεις,σε περιμένουμε..ξέρεις που κ πως....ξυπόλυτες κ έτοιμες για να απολαύσουμε το μασάζ που θα κάνεις στα πόδια μας....