Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

TICKLING-ΓΑΡΓΑΛΗΜΑ

Απολαμβάνουμε ιδιαίτερα το γαργάλημα,η κάθε μια από εμάς έχουμε ξεχωριστά σημεία του σώματος που γαργαλιόμαστε..τι θα έλεγες να τα ανακαλύψεις?ή καλύτερα πως θα σου φαινόταν η ιδέα να συνεργαστείς με μια από τις δυο μας κ να ''βασανίσουμε'' την άλλη?



πόσο σου αρέσει όμως να γαργαλάνε εσένα τον ίδιο?να είσαι δεμένος τόσο σφικτά που δεν θα μπορείς να κουνηθείς κ ταυτόχρονα να προσπαθείς να τα βγάλεις πέρα μαζί μας!!












αυτό κ αν είναι βάσανο!!!




Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

ΣΕ ΤΣΑΚΩΣΑΜΕ!!

Σήμερα αφήσαμε τον σκλάβο να καθαρίσει το σπίτι ενώ λείπαμε.
Ο ίδιος όμως είχε κάτι άλλο στο μυαλό του,αντί να καθαρίζει,με το που μπήκαμε σπίτι τον τσακώσαμε να μυρίζει κ να καυλώνει με τις γόβες μας!!τον βρήκαμε στα τέσσερα τον μαλάκα γλύφοντας τα παπούτσια μας!!η Μισέλ τον πήρε από το λουρί κ ενώ τον έσυρε στο πάτωμα,τον ξάπλωσε πάνω στο ''κρεβάτι του πόνου''!του έδεσε την πούτσα με αλυσίδες κ το στόμα μπουκωμένο με την πατούσα της!!



Κ η Κάτια του έχωσε βαθιά τα πόδια της στο στόμα του....Απολάμβανε να βλέπει την έκφρασή του ενώ πνιγόταν μπουκωμένος από τα πόδια μας!!Η τιμωρία του δε σταμάτησε εκεί,τα κλιπάκια για τις ρόγες του πήραν σειρά!!


Στη συνέχεια η Μισέλ ανέβηκε πάνω του κ τραβούσε με τις γόβες της τα κλιπάκια μέχρι ο μαλάκας να φωνάξει ΕΛΕΟΣ!!


Πονούσε  κ καύλωνε μαζί αφού η Κάτια του τράβηξε ποδομαλακία μέχρι να χύσει!!!