Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017

SLUTTY WEEKEND !!!

Γι αυτό το Σαβ/κο  θα ξυριστείς,θα βάψεις τα νύχια σου και θα μεταμορφωθείς  σε ένα όμορφο πουτανάκι . Όμορφα και σέξυ εσώρουχα σε περιμένουν . Θα αποκτήσεις γυναικείο όνομα και μάθε ότι σήμερα ήταν η τελευταία μέρα που στάθηκες στην τουαλέτα όρθιος. Ανυπομονούμε να διασκεδάσουμε με το κωλαράκι σου και να περάσουμε το Σαβ/κο μαζί σου.
Have a nice slutty weekend  ;-)
COMING SOON !!!
KATIA & MICHELLE VIDEO
By ROY PALACIO
Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2017

MAID A MAN / SISSY MAID

 Όταν θα έρχεσαι  να μας καθαρίσεις το σπίτι η στολή σου θα σε περιμένει κρεμασμένη στην ντουλάπα.Δεν θα ξεχνάς τα γυναικεία εσώρουχα σου και τις ζαρτιέρες σου.Πάντα περιποιημένη και βαμμένη.Όταν θα σαι στο σπιτι μαζί μας θα σαι το τσουλάκι μας,τα αντρικά και καθημερινά σου ρούχα θα μένουν έξω από το σπίτι  . Θα κάνεις τις δουλειές του σπιτιού μας ενώ σε επιτηρούμε , το πουλάκι σου πάντα κλειδωμένο μέσα στο chastity.Τα στραπόν μας έτοιμα να σε σκίζουν με κάθε ευκαιρία , είσαι η πουτάνα μας μην το ξεχνάς . Μετά μπορείς να γυρίσεις στην καθημερινότητα σου και να ανυπομονείς για την επόμενη φορά που θα σε χρειαστούμε.COMING SOON !!!
KATIA & MICHELLE playing with alex VIDEO
by ROY PALACIO

Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2017

FOOTJOB vs SHOEJOB !!!

Τι επιλέγεις ; ποδομαλακία με γυμνά πατουσάκια ;


ή  να σε λιώσουν τα τακούνια της Κάτιας μέχρι να έρθεις στα όρια σου από την καύλα ...

SKYPE SESSION 17/2
FULL FISTING 
ΏΡΕΣ 20:00-20:30 / 21:00-21:30
MAIL 4forfoot@gmail.com ( εφόσον έχετε επικοινωνήσει μαζί μας μέσω mail και όχι στέλνοντας απευθείας αιτήματα φιλίας στο skype. )