Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

24th FETISH BALL 26/12

Στο 24ο  Fetish Ball το οποίο πραγματοποιείται στις 26/12 στο Death Disco θα είμαστε εκεί για να περάσουμε μαζί σας μια φετιχιστική και εορταστική βραδιά.Θα σας γυρίσουμε πίσω στα σχολικά σας χρόνια μόνο που θα το κάνουμε με τον δικό μας τρόπο.Σίγουρα ο καθηγητής μας θα περάσει "δύσκολα" .



Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

SPANK PARTY 18/12/2015

«SPANK»: Tα πιο kinky διαδραστικά sex parties ξεκινούν στο Αpartment!
Το νέο hot spot του Αθηναϊκού dance stage ακούει στο όνομα «SPANK» και ο λόγος για την αναγέννηση των «sex parties» από την «Sinners in Heaven» που άφησαν εποχή στο ιστορικό «Luv».
Έτσι λοιπόν μετά από μία ανάπαυλα μερικών χρόνων το πιο «καυτό» project της Αθήνας επιστρέφει στην πιο spicy εκδοχή του την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015 στο Νο1 εναλλακτικό dance stage της πόλης και φυσικά μιλάμε για το Apartment (M. Aλεξάνδρου 141, Γκάζι).
Τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο του sex performing που διαθέτουμε θα λάβουν θέση στο πιο high και παράλληλα underground project που έχει δημιουργηθεί μέχρι σήμερα. Οι Τεό, Ιννα, Ροζίτα (Sirina), Domina Lola, Amanda (trans-mission), Zirconia Starfighter, και οι αφέντρες Katia & Michelle, είναι πανέτοιμοι να μας ανεβάσουν την διάθεση στα ύψη μέσα από τα διαδραστικά show που μας ετοιμάζουν.
Τα «SPANK» parties powered by «Εrotic Art Festival» έρχονται να δώσουν το δικό τους kinky κτύπημα μέσα από ένα φαντασμαγορικό event γεμάτο εκπλήξεις, με live sex show και dance performing βιώνοντας το μεγαλείο της σεξουαλικής απελευθέρωσης χωρίς φραγμούς και αναστολές.
Τα party θα είναι κάτω από την μουσική εποπτεία των master dj Μikele και Romylos, οι οποίοι θα στροβιλίσουν τα decks υπό τους ήχους της πιο hot electronica dance μουσικής. Μαζί τους οι Sirod & Micro Kel.
Το πάρτι ξεκινάει στις 12 και θα κρατήσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Get ready for the sexiest dance party of Athens!
Its «Spank» events by «Εrotic Art Festival»!
Ιnfos / κρατήσεις: 6944592093 & 6948323393