Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑ

Σήμερα μας επισκέφθηκε ένας καινούριος φίλος στο σπίτι.Ανταλλάσσαμε μήνες μνμ από το προφίλ μας στο facebook,τελικά η συνάντησή μας πραγματοποιήθηκε!
 Αφού μιλήσαμε για λίγο,ξεκίνησε το παιχνίδι!


Ως λάτρης των γυναικείων ποδιών,ξεκινήσαμε να τον ''παίζουμε'' με τα πατουσάκια μας.Τα ένιωθε παντού του,στο στόμα του,στο σώμα του κ στον καυλωμένο πούτσο του!


 Η Κάτια φόρεσε τις γόβες της κ ξεκίνησε να τον πατάει στον πούτσο,ενώ η Μισέλ είχε τα πόδια της συνέχεια στο πρόσωπό του!
Στη συνέχεια του βγάλαμε το εσώρουχο κ δεν αφήσαμε σε ησυχία το κατακόκκινο από καύλα πούτσο του!!


                τον λιώσαμε στην ποδομαλακία!!αν θέλετε να δείτε τι έγινε σε αυτή την επίσκεψη,το βίντεο είναι διαθέσιμο στο studio μας στο  http://clips4sale.com/68845
            

Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΣ ''ΠΑΙΞΟΥΜΕ'' ΛΙΓΟ!!

Μας χρειαζόταν ένα καλό γυάλισμα στις γόβες μας η αλήθεια είναι από την γλώσσα σου,η οποία δεν θα ξέρει που να πρωτογλείψει μιας κ θα είναι ερμητικά κλειστά τα μάτια σου,να δοκιμάσουμε το καινούριο μας μαστίγιο πάνω σου,τις καινούριες μας δέστρες,φορεμένες στο λαιμό σου αντί στα πόδια σου,γιατί έτσι απλά γουστάρουμε,να δούμε κ λίγο παραπάνω τις αντοχές σου...αυτό κ αν μας καυλώνει απίστευτα!!!το πόσο αντέχεις!!!!


ωραία ''παίξαμε'' ε????μπράβο το αγόρι μας!!!είσαι έτοιμος ρε μαλάκα τώρα να ξεσκιστείς σαν πουταναριό που ε'ισαι???να γυαλίσεις κ τα στραπόν μας?????στόμα κ κόλο μαζί!!!!ασταμάτητα πουτανάκι!!θα σου γαμήσουμε στόμα κ κωλαράκι!!!!μπουκωμένα όλα!!!παλιογαμημένη!!!!


ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ  ΠΟΣΟ ΥΠΕΦΕΡΕ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΜΑΣ,Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ:http://clips4sale.com/68845