Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2013

ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΣ Κ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙ ΜΑΖΙ....

 Μανταλάκια??για απλώστρα μας κάνεις θα έλεγα!!!απο τα ζαρωμένα ''μπαλάκια'' σου θα σε κρεμάσουμε ρε!!!τί?πονάς??αυτή είναι ΚΑΥΛΑ για εμάς!!ο πόνος σου,ευχαρίστησή μας!!!


θα σου στρίβουμε τα αρχίδια μέχρι να παρακαλάς για έλεος!!!τί καύλα!!!!όσο πιο πολύ φωνάζεις τόσο πιο πολύ θα στα στρίβουμε!!!καμία λύπηση καριολάκι!!!

έτσι λοιπόν αποφασίσαμε όντως να σε βγάλουμε έξω,στο μπαλκόνι μωρή ξεφτιλισμένη,να σε δούν,να δουν πόσο τελευταία είσαι!!κ φυσικά δεν θα μείνει ίχνος βρωμιάς στα πόδια μας!!θα κάνεις τη γλώσσα σου σφουγγαρίστρα αλλιώς θα σε βγάλω κ έξω στο δρόμο,να δουν τα χάλια σου κ να σε γελάει ο κόσμος!!!μέσα στην ουρήθρα σου ρε μαλάκα θα βάλουμε το τακούνι!!εκεί να δω τον ανδρισμό σου...


αλλά επειδή δεν υπάρχει ίχνος ανδρισμού πάνω σου,πάρε μωρή τσουλάρα την σερβιέτα μας,να αισθανθείς κ εσύ λίγο γυναίκα!!παλιοπουτανάκι!!μέσα στα ρουθούνια σου θα την βάλουμε!!!


 πίπα κ τα δάχτυλα κ την σερβιέτα!!!μέχρι το λαρύγγι σου παλιοτσουλάρα του κερατά!

πουτανάκι??πως φαίνεται το μουνάκι σου με την σερβιέτα??χαχα!!έτσι!!στη φορέσαμε μωρή ξεφτίλω να νιώσεις κ εσύ πως έχεις μουνάκι!!έτσι θα πρέπει να κυκλοφορείς!!παλιοσερβιέτα!!!χαχα!!!αυτό κάνει για εσένα,ένα κυλοτάκι!!φόρεσέ  το κ μπρός!!σπίτι σου!!παλιοτσουλάρα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.